PRO DANCE SHOW


Este o companie cu capital romanesc cu o experienta pe piata locala de 20 ani.
Astazi coordoneaza 3 divizii care opereaza in sectoarele:
Led screen (ecrane led publicitare), solutii de iluminat cu led, spectacol.Divizia Led screen: PRO LED SHOW


PRO LED SHOW este un brand local cu traditie pe piata din Romania recunoscut la nivel international prin portofoliul de lucrari si cooperarea cu cei mai importanti jucatori din industria led screen mondiala incluzand cooperari stranse cu companiile din top 10 producatori mondiali.

Cu o bogata experienta acumulata de 20 ani in domeniul iluminotehnic (iluminat de scena si spectacol, iluminat architectural, iluminat cu led) din care ultimii 12 ani in domeniul tehnologiei led screen astazi PRO DANCE SHOW srl sub brandul PRO LED SHOW produce o gama diversificata de cabinete led screen cu aplicatii pentru interior, exterior, fixe sau mobile precum si proiecte realizate integral “la cheie” incluzand proiectarea si alegerea solutiei led, realizarea structurilor metalice, fundatii, instalarea tehnologiei led si a sistemelor de control, training specializat. Portofoliul nostrum de clienti include companii ca si TVR, Continental, Cora, Arcelor Mittal, Cinema City, Megamall, dar si institutii publice si de cultura precum Opera Timisoara, Teatrul National Mihai Eminescu Timisoara,Opera Comica Pentru Copii Bucuresti,Teatrul Metropolis, Primaria Timisoara, UVT, etc. Astazi peste 1800m2 de tehnologie led vanduta si instalatia in Europa ne recomanda.

Oferta noastra include: PRODUCTIE, VANZARE, INTEGRARE, RENTAL.
- ecrane LED de exterior destinate industriei publicitare fixe si mobile(led truck).
- tabele de scor LED /publicitare si ecrane pentru stadioane,perimetrale ,sali de sport (led cub sau led cu 2 fete).
- ecrane led publicitare personalizate pentru zona de retail (shopping, mall,show room, etc) cu forme regulate, neregulate si creative, LED digital signage.
- ecrane cu led pentru industria de spectacol (concerte,TV,teatru,opera)si pentru evenimente sportive,evenimente mondene.
- ecrane cu led pentru aeroporturi,aerogari,gari (de tipul tabela plecare-sosire si publicitare sau mixte (cu un ecran publicitar inserat intre plecare-sosire).
- ecrane led 4K(fine pixell pitch) si multiplu de 4K pentru centre de control si supraveghere (centre de monitorizare si supraveghere trafic,instalatii speciale,industrie,sali de conferinta,etc).
- ecrane led 3D proiectate si realizate customs,conform cerintelor proiectului (proiecte speciale VIP cinema,VIP home ),interactive floor display ,creative led etc .
- proiectarea si realizarea de fatade media,proiecte led screen personalizate.
- solutii de control si procesare a imaginii led screen de la 4K-12K-18K-32K-64K.Exemplificam cateva lucrari realizate de catre societatea noastra

port1

Primaria Timisoara Ecran LED 66m2

Cora Constanta 150m2

Cora Constanta 150m2

Cinema City, Multiecran led curb 44m2

Cinema City, Multiecran led curb 44m2

tve2

TVR: Romania2019.eu