Rental Pro Led Show

INCHIRIERE ECRANE LED

 

Va putem oferi pachete compuse din ecrane pentru exterior si pentru interior.

Asiguram intreaga parte de logistica, montaj, tehnicieni si piese auxiliare pentru buna realizare a evenimentului dvs (camere video, mixere video, procesoare video, podine, structura de aluminium Litec, Layher, motoare electrice).

Asiguram intreaga parte de logistica, montaj, tehnicieni si piese auxiliare pentru buna realizare a evenimentului dvs ( mixer video, procesoare video, podine, structura de aluminium Litec, Layher, motoare electrice),optional cameraman cu camera video profesionala.

inchiriere-ecrane-led
Alusfera

ALUSFERA 76 LITEC

Structura unica de acest tip prezenta in Estul Europei, avand forma sferica, cu o deschidere de 21,50m, inaltime de 10,30m si adancime de 13,40m, este spectaculoasa prin insasi prezenta si caracteristicile ei.

Avand masa totala de numai 4 tone (fara podium), fiind executata numai din duraluminiu, este usor de transportat si manevrat. Totodata are subansamble care nu depasesc 3m.

Sau se poate monta podium de tip Bütec, in interiorul scenei. Acest tip de structura speciala este complet inchisa, fara vant din spatele scenei, complet izolata, cu o conduita fonica foarte buna, fara curenti de aer din laterale si din spate. Se preteaza la spectacole de tip festival de muzica clasica, jazz, opera, concerte touring, ceea ce nu este posibil la alte scene cu configuratie clasica.

Nume: P8mm Outdoor
Pixel Pitch: 8mm
Densitate: 15625 dots/㎡
Viewing angle: 140° H/V
Luminozitate: >5000cd/㎡
Nume: P4,81mm CURB Indoor si Outdoor (IP65)
Pixel Pitch: 4,81 mm
Densitate: 43264 dots/㎡
Viewing angle: 140°H/V
Luminozitate: >5500cd/㎡
Nume: P4mm Indoor
Pixel Pitch: 4 mm
Densitate: 62500 dots/㎡
Viewing angle: 140°H/V
Luminozitate: >1000cd/㎡
Nume: Alusfera
Produsul are forma sferica, cu o deschidere de 21,50m, inaltime de 10,30m si adancime de 13,40m, este spectaculoasa prin insasi prezenta si caracteristicile ei.

Cateva din produsele noastre RENTAL