PRO DANCE SHOW

Este o companie cu capital românesc cu o experiență pe piața locală de 20 ani.
Astăzi coordonează 3 divizii care operează în sectoarele:
LED Screen (ecrane LED publicitare), soluții de iluminat cu LED, spectacol.


Divizia Led screen: PRO LED SHOW

PRO LED SHOW este un brand local cu tradiție pe piața din România recunoscut la nivel internațional prin portofoliul de lucrări și cooperarea cu cei mai importanți jucători din industria LED Screen mondială incluzând cooperări strânse cu companiile din top 10 producători mondiali.

Cu o bogată experiență acumulată de 20 ani în domeniul iluminotehnic (iluminat de scenă și spectacol, iluminat architectural, iluminat cu LED) din care ultimii 12 ani în domeniul tehnologiei LED Screen astăzi PRO DANCE SHOW SRL sub brandul PRO LED SHOW produce o gamă diversificată de cabinete LED Screen cu aplicații pentru interior, exterior, fixe sau mobile precum și proiecte realizate integral “la cheie” incluzând proiectarea și alegerea soluției LED, realizarea structurilor metalice, fundații, instalarea tehnologiei LED și a sistemelor de control, training specializat. Portofoliul nostru de clienți include companii ca și TVR, Continental, Cora, Arcelor Mittal, Cinema City, Megamall, dar și instituții publice și de cultură precum Opera Timișoara, Teatrul Național Mihai Eminescu Timișoara, Opera Comică Pentru Copii București, Teatrul Metropolis, Primăria Timișoara, UVT, etc. Astăzi peste 1800 m2 de tehnologie LED vândută și instalată în Europa ne recomandă.


Exemplificăm câteva lucrări realizate de către societatea noastră:


Primăria Timișoara - Ecran LED 66 m2
Cora Constanța - 150 m2
Cinema City, Multiecran LED curb - 44 m2
Pro LED Show

Vrei să vorbești cu unul din specialiștii noștri?

Scrie-ne sau sună la numărul de telefon:

+40 744 557 820

Pentru orice tip de business

Pentru orice problemă de natură tehnică vă putem ajuta.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul nostru. Vă rugăm confirmați folosirea lor.